Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Azet.sk prejdi na

Ako uvariť dokonalú krémovú polievku? Použite pár šikovných trikov, bude lepšia ako od svokry

08.01.2016 Nový Čas pre ženy

Prinášame vám cenné rady, ako uvariť dokonalú krémovú polievku, ktorej nebudete mať nikdy dosť.

Polievku skvele zahustia aj jeden-dva zemiaky. Polievku skvele zahustia aj jeden-dva zemiaky.

Poradíme vám, čo robiť, aby sa krémová polievka dokonale vydarila a chutila celej rodine.

Najskôr všetku zeleninu nakrájanú na menšie kúsky uvaríme vo vývare a rozmixujeme ponorným mixérom.

Potom polievku ešte raz zohrejeme a nakoniec ju ochutíme maslom alebo smotanou na varenie.

Náš tip:

Na ochutenie polievky môžete použiť aj jogurt či kokosové mlieko.

Pokračovanie článku pod reklamou videoreklama

V prípade zdravých, ľahších polievok sa namiesto múky či cibule odporúča zahusťovať samotnou zeleninou. Ak sa predsa len rozhodnete pre klasiku, siahnite po špaldovej celozrnnej múke. Polievku skvele zahustia aj jeden-dva zemiaky.

PORADNE: Aký bude rok 2014? (6) , zdravie (1) , Zdravie (1) , chudnutie s forskolinom (4) , Zdravie (1)
Tlačiť Diskusia (1)
NEPREHLIADNITE
Vyrobte si vlastné menovky na vianočné darčeky