Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info
Azet.sk prejdi na

3 triky pre jemné a šťavnaté rezne: Odteraz ich robte jednoducho, ale celkom inak

17.01.2016 Nový Čas pre ženy

Čo robiť, aby boli vaše rezne jemnejšie a šťavnatejšie? Tieto jednoduché triky si budete pochvaľovať.

3 triky pre jemné a šťavnaté rezne. 3 triky pre jemné a šťavnaté rezne.

Vaše rezne

● budú jemnejšie, keď ich pred opekaním jemne vyklepete. Najlepšie medzi dvoma fóliami,

● chutiť ešte aromatickejšie, keď ich namiesto vo vajciach obalíte v citrónovej šťave,

● jemné a šťavnaté, keď ich obalíte v zmesi žĺtka, kondenzovaného mlieka, korenia a horčice a až potom v strúhanke.

Tlačiť Diskusia (2)