Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

VARENIE

Knedle so slaninkou

Pripraviť dobrú domácu knedľu je tvrdý oriešok nielen pre začínajúce kuchárky: Týmto...

Niet na dobrú domácu knedľu. Čo gazdinka, to iný recept. Často sa dedí z generácie na generáciu. Nie každému sa však podarí. Keď sa vyhnete...

Netreba veľa. Stačí pár minút a chrbát sa vám

Pečiete koláč a ani za svet vám nejdú narezať jablká na tenké plátky? S malým trikom to...

Chcela som upiecť jablkový koláč, na ktorý sa navrch ukladali tenké plátky jablka. Ani za svet mi však nešli narezať.

Vyskúšajte starý dobrý gordon bleu štyrikrát inak.

Aj vy máte radi gordon bleu? 4 bleskové nápady, aby chutili rovnako dobre, ale predsa...

Obaľované rezne plnené syrom a šunkou sa stali už stálicou v našich kuchyniach. Ako ich urobiť stále rovnako chutne, ale predsa trochu inak?

Nový Čas pre ženy Varenie a pečenie

Odteraz každý mesiac! Časopis plný skvelých receptov a tipov ideálny do každej kuchyne...

V našej redakcii sa stále varí a pečie ostošesť a preto pre vás máme hneď celý časopis plný skvelých receptov a tipov ideálny do každej kuchyne!

Jemné šišky

Sladké a nadýchané pampúšiky miluje každý maškrtník: Čím naplniť šišky, aby boli úplne...

Sladké a nadýchané pampúšiky z vyprážaného cesta. Šišky poznáme všetci. Ale viete, čím ich naplniť, aby boli úplne dokonalé?

123456...53