Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Azet.sk prejdi na

Neviete, čo so suchým a tvrdým chlebom? Použite tento geniálny trik a bude opäť chrumkavý ako z pekárne

19.05.2017 anm

Občas sa stane, že kúpite viac pečiva, než sa vám podarí zjesť. Suchý chlieb však nemusíte zahodiť do koša. S týmto trikom z neho vyčarujete čerstvú dobrotu!

Tento geniálny trik oživí suchý a stvrdnutý chlieb. 7 obrázkov vo fotogalérii Tento geniálny trik oživí suchý a stvrdnutý chlieb.

Dnešné pečivo je väčšinou také, že ak ho nezjeme hneď, o pár hodín nám zostane suchý kúsok niečoho, čo chrumkavý chlebík už ani náhodou nepripomína... Nielenže sa z neho nedá odkrojiť ani kúsok, ale navyše sa nedá ani požuť a zjesť! Nemusíte ho však vyhadzovať, s pomocou tohto skvelého triku ho môžete doslova "oživiť"!

Ako na to?

Položte suchý chlieb alebo bagetu pod kohútik, pusťte naň trochu studenej vody, potom ho zabaľte do alobalu a vložte do rúry. Pečte pri teplote 150 stupňov asi 15-20 minút. Vyberte pečivo, odstráňte alobal a ešte na chvíľu ho vložte do rúry. S týmto šikovným trikom vyčaríte zo suchého chleba chrumkavé pečivo - akoby ste ho priniesli priamo z pekárne! Tak čo, vyskúšate? :) Položte bagetu alebo chlieb pod kohútik a pusťte naň trochu studenej vody. 7 obrázkov vo fotogalérii Položte bagetu alebo chlieb pod kohútik a pusťte naň trochu studenej vody. Následne zabaľte vlhký chlieb do alobalu. 7 obrázkov vo fotogalérii Následne zabaľte vlhký chlieb do alobalu. Vložte ho do rúry a pri teplote 150 stupňov pečte asi 15-20 minút. 7 obrázkov vo fotogalérii Vložte ho do rúry a pri teplote 150 stupňov pečte asi 15-20 minút. S týmto trikom vyčaríte zo suchého chleba voňavé a čerstvé pečivo. 7 obrázkov vo fotogalérii S týmto trikom vyčaríte zo suchého chleba voňavé a čerstvé pečivo.

Zdroj: Blikkruzs

Tlačiť Diskusia (1)
NEPREHLIADNITE