Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Azet.sk prejdi na

Najlepšie jedlo z kyslej kapusty, aké ste kedy jedli: Kapustový pekáčik s kuracinkou ocení každý gurmán

07.12.2017 Silvia Pilková

Kyslá kapusta so slaninkou a kuracinkou je super jedlo na zimné dni. Zasýti aj dodá telu potrebné vitamíny.

Kapustový pekáčik

Kapustový pekáčik 5 obrázkov vo fotogalérii Kapustový pekáčik

Potrebujeme:

100 g slaniny

500 g kyslej kapusty

500 g kuracieho mäsa

Soľ

Čierne mleté korenie

200 ml smotany na varenie

Takto sa to podarí:

1. Dno pekáča vystelieme nakrájanou slaninou. Na ňu uložíme polovicu kyslej kapusty. Pridáme kuracie mäso, ktoré osolíme a koreníme.

Kapustový pekáčik 5 obrázkov vo fotogalérii Kapustový pekáčik

2. Na vrch poukladáme kapustu a zalejeme smotanou.

Kapustový pekáčik 5 obrázkov vo fotogalérii Kapustový pekáčik

3. Pečieme 50 minút na 180 °C.

Kapustový pekáčik 5 obrázkov vo fotogalérii Kapustový pekáčik

Kapustový pekáčik 5 obrázkov vo fotogalérii Kapustový pekáčik

Tlačiť Diskusia
Vianočné inšpirácie
Vianočné inšpirácie
NEPREHLIADNITE