Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Azet.sk prejdi na

Máte chuť na kuracie rezne, ale neznášate vyprážanie? Pripravte si ich takto, budú chrumkavé aj šťavnaté

18.01.2018 Ivana Sladkovská

Kuracie rezne potešia malých aj veľkých. Upečte ich v rúre a budú nielen menej mastné, ale ušetríte si starosti s prepáleným a špinavým olejom z vyprážania.

Rezne bez starostí aj výčitiek: Upečte ich v rúre

Kuracie rezne 7 obrázkov vo fotogalérii Kuracie rezne

Potrebujeme:

Kuracie prsia, strúhanka, múka hladká, vajce, soľ, olej

 

Takto sa to podarí:

1. Rúru predhrejeme na 250 stupňov aj s ventilátorom.

Kuracie rezne 7 obrázkov vo fotogalérii Kuracie rezne

2. Kuracie prsia naklepeme a osolíme z oboch strán rezne obalíme v múke, vajciach a strúhanke a ukladáme na plech.

Kuracie rezne 7 obrázkov vo fotogalérii Kuracie rezne

3. Z oboch strán rezne potrieme olejom a pečieme 10-15 minút dozlata. V polovici pečenia obrátime.

  Kuracie rezne 7 obrázkov vo fotogalérii Kuracie rezne

Extra tip: Ak zameníme múku za škrob a strúhanku za rozmixované kukuričné lupienky, môžu tieto rezne jesť bez obáv aj ľudia s celiakiou.

Kuracie rezne 7 obrázkov vo fotogalérii Kuracie rezne

Tlačiť Diskusia