Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Azet.sk prejdi na

Ako si zabaliť šalát tak, aby vám nezvädol a prežil cestu do práce? Skúste tento trik, bude krásne chrumkavý

14.03.2018 Ivana Sladkovská

Šalát môže byť skvelým a zdravým jedlom. Málokedy si ho však balíme ako obed do práce, lebo rýchlo vädne. Skúste to urobiť takto...

Zdravie závisí od toho, čo prevažuje v jedálnom lístku. 3 obrázky vo fotogalérii Zdravie závisí od toho, čo prevažuje v jedálnom lístku.

Ak ste si už niekedy skúšali zabaliť šalát na obed do práce, asi vás sklamalo, že bol zvädnutý a vôbec nechutil tak, ako ste si predstavovali. Listy šalátu totiž majú tendenciu rýchlo zmäknúť. Existuje však metóda, ako donútiť šalát prežiť noc v chladničke až po obedňajšiu prestávku.

Ako zabaliť šalát, aby nezvädol 3 obrázky vo fotogalérii Ako zabaliť šalát, aby nezvädol

Najprv si pripravte základ, teda listy šalátu- ľadového, rukoly, či baby špenátu. Šalát umyte a a dobre osušte v odstredivke alebo v obrúsku. Suché listy zabaľte do igelitového uzatvárateľného vrecka.

Ako zabaliť šalát, aby nezvädol 3 obrázky vo fotogalérii Ako zabaliť šalát, aby nezvädol

Do druhého vrecka alebo do dózy si pripravte ďalšie ingrediencie- zeleninu, kukuricu, avokádo, vajíčka či orechy a semienka. Potom namiešajte dresing a ten uložte do samostatnej nádobky.

Keď príde čas obeda, jednoducho ich zmiešajte. Zelenina ostane čerstvá a chrumkavá.

Tlačiť Diskusia